Olen kauan jo elänyt sosiaalis-mediallista elämää: Onhan sen alan osaaminen ammattini yksi tärkeä osa. Koittanut lähes kaikkia tunnetuimpia palveluita, ja ollut erittäin aktiivinen monissa jo vuosia, josta todisteena mm. yli 1000 blogikirjoitusta Apurille ja Viidakkorumpuun.

Ja toisaalta, olen aina ollut surraripää=pääsurrari, eli uteliaana ahminut kaiken tiedon ja sitten ei aivot pysähdykään koskaan. Aina löytyy ”lisäkehitettävää”, eli enemmän työtä maailmasta.

resized_twitterfeed

Nyt alan huomata oikeasti digisurrarielämän haittapuolet: Levottomuus, keskittymiskyvyn puute, nopea kyllästyminen yhteen asiaan, jatkuva ”moniajon tarve”, rauhattomuus, unettomuus jne. Ts. Kahdeksan vuoden aktiivielämä SoMessa itseni ja asiakkaiden parissa on jo vammauttanut.

Eli asialle pitää tehdä jotain: Irtautua. Itse asiassa aloitin sen jo hetki sitten.

Vuosi 2014 tuleekin olemaan kannaltani julkisesti poissaolevampi. En ole niin aktiivinen täällä yhteisöllisessä sosiaalidemokratiassa eli ATK:ssa. Fyysisesti tulen myös oleilemaan paljon kaukomailla, koska sieltä työni tekeminen onnistuu yhtä lailla kuin koto-Suomestakin, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Kyllä tässä jo on oppinut mitä, koska, missä ja miten asiakkaan kannattaa tiedottaa teoistaan. Ei siihen enää lisävammautumista tarvita.

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.