IMG_20140129_180904

Meillä ei Pian kanssa ollut odotuksia, kun eilen ajoimme illalla asiakkaan tarjoamaan ”teatterinäytökseen” Paraisille.

Tiesimme vain, että paikalliset koululaiset ovat Riddo Ridderbergin johdolla vastaavaa pyörittäneet jo seitsemän vuotta – joka vuosi uusi produktio.

Emme tienneet oliko Show Sevenissä kyseessä talent-kisa, komedia, musikaali, perinteinen teatteriesitys vai mikä? (Tässä ehkä pieni vinkki markkinointiin – tehkää jatkossa yhdellä kärkiajatuksella, selkeämmin!). No, se oli kaikkea tuota.

MITÄ NÄIMME?

Ajoimme 2,5 tuntia myöhemmin takaisin Turkuun hiljaa, sanattomina. Robottipoliisin kameran räpsäys vasta herätti puolivälissä – taisi tulla 80€ herätys?

Show oli huikea. Kyseessähän on Suomen Fame. Esiintyjät tosin ovat syntyneet 15 vuotta Famen loppumisen jälkeen. Jessus mitä heittäytymistä – terveisiä erityisesti neidille nimeltä Morjens Morjens!

Miten voi olla mahdollista, että 15 000 asukkaan kunnasta löytyy joka vuosi sata noin lahjakasta nuorta esiintyjää? Hyvä oma bändi, upeita laulajia, valmiita koomikoita ja kokonaishieno paketti. Skit kanonbra och tusen hejas!!!

Esitykset ovat loppuunmyytyjä, mutta kahdesta extraesityksestä on puhe, samoin kuin mahdollisesta vierailusta Åbo Svenska Teaterniin. Hei,  tämän pitäisi kiertää koko Suomi! Vink, vink vaan alan tuottajille.

Palautti oman uskon teatteriin.

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.