Putiikkiralli ja Osula auttamaan Turun keskustan yrittäjiä!

Turun keskusta on näivettymässä: Tiloja on tyhjillään ja perheiden pikkubussit suuntaavat kauppakeskuksiin.

Haluatko että keskustasta löytyy jatkossakin erikoisliikkeitä? Tule mukaan talkoisiin, jossa pyritään auttamaan keskustan yrittäjiä ja asukkaita!

 

Vastauksia ja tukea odotetaan milloin Turun kaupungilta, milloin valtiolta. Ei auta. Nyt teemme asiat itse, yhdessä!

Suurin ongelma tutkimuksienkin mukaan on se, etteivät asukkaat tiedä mitä kaikkea keskustan yrittäjät tarjoavat? Mitä missäkin myydään ja missä liikkeet ovat?

Apuun rientää kaksi kertaa vuodessa (kevät, syksy) järjestettävä, monivuotinen Putiikkiralli -kampanja, sekä yrittäjille räätälöity Osula -sähköinen mainospalvelu.

Tule kuulemaan lisää 23.4.-6.5. järjestettävästä PUTIIKKIRALLI -kampanjasta ja Osulasta KESKIVIIKKONA 21.3. klo 18 Panimoravintola Kouluun , 2krs. Voit ennakkoilmoitautua tilaisuuteen tästä. Turun Yrittäjien kutsun löydät tästä: Putiikkiralli.

Pikku Apuri

 1. Tero Ylitalo
  Tero Ylitalo says:

  Hienoa, että aiheesta käydään keskustelua ja ajatusta löytyy ongelman ratkomiseksi.

  Suurin ongelma on kuitenkin edelleen vuokrataso. Yhtälö myynti-vuokra-henkilökulut ei vaan toimi Suomen markkinoilla, ei varsinkaan yksityisyrittäjän näkökulmasta.

  Valitettavan usein totta, varsinkin silloin kun pyrkii edustamaan tunnetumpaa kv-tason brändiä. Päämiesten vaatimukset korkeita tarjontaan verrattuna.

  Kiinteistöjen omistajien pitäisi tulla hinnoissa huomattavasti vastaan lyhyellä tähtäimellä, jotta kehitys on ylipäätään mahdollista. Muuten on tyytyminen henkkamaukkoihin.

  • pikkuapuri
   pikkuapuri says:

   Jep. Vuokratasoon vaan ei helpolla voi vaikuttaa, sillä kaikki keskustan kiinteistöt suurien hallussa. Ei ne halpoja ole kauppakeskuksissakaan, mutta siellä on sentään asiakkaita.