>Porkkanamafia istui eilen alas, ja näyttää siltä että Turun toiminta on vihdoin todenteolla käynnistymässä. Päätimme että ensimmäinen iskumme kohdistuu ravintolaan x lauantaina 14.3.

Tämän mafian perusidea on puhdas, mutta itse haluan kehittää sen ulos kaupallisista iskuista, kohti laajempaa vaikutuspiiriä. Porkkanamafian perusideahan on muuntaa joukkovoiman aiheuttama kaupallinen hyöty ekologisiksi parannuskeinoiksi. Tuota ideaa laajemmin käsittelemällä päädytään esim. yrittäjäjärjestön tyyliseen ”rinkiin”, jossa ekologiset yritykset ja palvelut kerätään Porkkanamafian vaikutuspiiriin.

Kun jäsenmäärämme Suomessa ylittää 10 000 haamurajan, sillä on jo jonkinmoinen vaikutus meidän kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Jos vaikka ideoidaan, että PM:lla olisi tulevaisuudessa tuollainen sivusto ja verkkokauppa, jonka kautta voisi esim. ostaa suoraan tuotteita ja palveluita ekologisesti toimivilta yrityksiltä, voitaisiin puhua jo ajatuksesta, jossa PM saisi jokaisesta ostosta komission, joka kerätään esim. Porkkanamafian säätiöön tai rahastoon. Tuota pottia voisi sitten myöhemmin käyttää ja jakaa globaalistikin merkittäviin ekologisiin hankkeisiin, kuten esim. aurinkovoiman kehitystyöhön.

Ei tämä niin vaikeaa ole, mutta hauskaa se on 😉

Tervetuloa mukaan:

Facebookissa
Verkossa 1
Verkossa 2

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.