Pikku Apuri on oikeastaan nelivetofirma

Vaikka olemmekin perhemainostoimisto, se ei tarkoita vain minua ja Piaa, vaan ”perheeseemme” kuuluu pari muutakin, mutta heitä kutsutaan Salmisen sukunimillä.

Moni tietääkin, mutta Pera oli mukana Viidakkorummussakin ensimmäiset vuodet ja jo sitä ennen olin puolestaan Peran Takakirvestä aloittamassa. Rani taas oli tasaveroinen kumppanini siinä koko sen elinajan, 2006-2018. Tänään molemmat auttavat edelleenkin meitä Pian kanssa niissä asioissa mitä emme vielä itse osaa.

Peralla on paljon enemmän kokemusta AD:n hommista, niin Pia ja minä saamme hältä isoa apua sillä osastolla, mm. kohta, kun teemme eräälle vuosisopimusasiakkaalle uusi pakkauksia. Paimion hippi on aina iloista seuraa myös työasioissa.

Rani taas osaa minua paremmin koodaamista ja teknisiä yksityiskohtia, kuten joitakin Wordin makroja tmv. ”Windows”-asioita. Rani usein hioo myös tekemäni sivustot vielä paremmiksi. Muuten Nummen jättinalle pärjää elämässään ihan vaan pelaamalla.

Nyt näyttäisi siltä, että saamme vielä lisävahvistustakin eräästä kolmannesta lapsuudenkaverista, joka tulee meille tekemään räätälöityä, käsinkoodattuja WordPress-sivustoja. Eli kalliimpaa ja puhtaampaa sitä haluaville.

Kiitos veljille ja rakkaalle näistä 3,5 vuodesta jo. Kiva jatkaa tämän eriskummalisen vuoden jälkeen seuraavaan.