Pikku Apuri on (lähes) loppuunmyyty juhannukseen saakka

, ,

On käynyt niin hienosti, että olemme ääriämme myöten täynnä (verkko)työtä. 

Erityisen ylpeä olen uudesta asiakkaastamme. Raivasimme arvoillamme kisassa tien kärkeen saakka ja tein kauppaa pitkään – puhelimessakin.

Niinpä asiakkaamme pääkaupunkiseudulta, jonka nimen kerron sitten myöhemmin, täyttää taas vuosiasiakkuuksiemme määrän, ja heille uudistamme nyt lisäksi brändinsä ja sen verkkosivut. Eli se tietää sitä, että irtoprojektipuolellakin olemme aivan ummessa juhannukseen saakka, kun saimme lyhyessä ajassa tässä kevään korvilla viisi verkkosivustoa ja yhden verkkokaupan sisään.

Graafiselle puolella mahtuu vielä jokunen irtojuttu, mutta muuten olemme kaputt 😉

Muita töitä

Viime ajat on tehty myös kasa kaikkea irtoapua. Mm. yksi irtitöistä oli se, että Turku-Pietari -seuralle opetettiin videostriimausta ja editoitiin videoita. Heidän piti löytää keino striimata asiantuntijoiden pitämät, kaksituntisetkin luennot yli 300 jäsenelleen. No, tutkimus käyntiin, oma opettelu ja sitten opetin asiakkaan samaan. Nyt he pyörittävät systeemiä lähes itsenäisesti. Autan spesiaalijutuissa vain, jos moisia tarvitsevat.

Kahdellekin suuremmalle mainostoimistolle tehtiin kiireaputöitä, kun heillä oli osaamispulaa. Lisäksi yksi vuosisopimusasiakas alkoi säästökuurille ja katkaisi sopparin, mutta tosiaan saatiin heti kaksi uutta tilalle.

Niin, ja Pia väsäsi juuri häitä järjestävälle yritysryppäälle yhteisilmettäkin (alla).

Ja pääosin siis työmme täyttää vuossopimusasiakkaidemme perustyöt, eli markkinointi ja heidän sivujensa sekä materiaaliensa eteenpäin vieminen.

Suurkiitos luottamuksesta ja upeaa kevättä kaikille,

Jari ja Pia