Satutin pahasti jalkani 2,5 kk:tta sitten. Säären etuosaan tuli 2*2*2cm -kokoinen reikä. Aivan kuin siihen olis ammuttu luodilla (jätän kuvan nyt pois).

En olisi koskaan uskonut, mutta hoito kesti tuon 2,5 kk:tta. Nyt tiedän senkin, että jos meinaat iskeä jonkun ruumiinosasi betoniportaaseen, älä iske säärtä, sillä se on ihmisruumiin herkimpiä osia ja hankalimpia parantumaan.

kuvaKävin tuon 2,5 kk:tta Mäntymäen terveysasemalla Turussa. Firmallamme oli aiemmin työterveyshuolto Mehiläisessä, joka osasi rahastaa, eipä juuri muuta. Päätimme irtisanoa sen, ja siirryimme tavalliseen kunnalliseen terveydenhoitoon. Maksamme ensimmäisistä kolmesta lääkärikerrasta 13,80€/ kerta, sen jälkeen hoito on verovaroin tuotettua.

Saiaraanhoitokertoja tuli yhteensä yli 20, joista lääkärin hoitokertoja kolme.

PARASTA PALVELUA!

En ole koskaan saanut noin hyvää palvelua missään. Hoitajat olivat aidosti huolissaan, että saatiin haava umpeen ennen kuukauden thaireissua. Siellä kun outoja pöpöjä riittää.

Nyt, viimeisenä hoitokertana tulivat lääkäriä myöten toivottamaan hyvää matkaa ja antoivat kassillisen suolaliuosta, pehmytlaastareita sekä ohjeita mukaan, mikäli jotain vielä matkalla ilmenisi.

Vien vielä kiitokseksi koko henkilökunnalle kukat ja suklaat, ja pidän huolen, että virallinen asiakaspalaute kulkeutuu ko. porukan johtohenkilöille.

Kiitos Mäntymäki 2:n aivan ihanat naiset. Teette upeaa työtä ja saitte tavallisen tallaajan hyvin onnelliseksi!

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.