LOGOSUUNNITTELU

Suunnittelemme logoja asiakkaalle kokonaan tyhjästä tai sitten korjaamme kauan sitten tehtyjä.

GRAFIIKKA JA KUVITUS

Kaikki paikat ovat täynnä ostokuvia kuvapankeista. Ts. kaikki näyttävät samalta. Jos haluat olla uniikki, piirrämme ilmeet ja kampanjakuvat käsin. Erotut ja saat oman tyylin, jota voi viedä eteenpäin kun tarvis.

GRAAFINEN SUUNNITTELU JA TAITTAMINEN (esite, käyntikortti, verkkosivu jne.)

Luomme kokonaan tyhjästä yrityksille ilmeitä ja ulkoasuja. Ne koostuvat sopivasta typografiasta, eli fonteista ja käytettävistä väreistä sekä graafisista elementeistä.

ULKOISTETTU MARKKINOINTISOPIMUS

Otamme hoitaaksemme yrityksesi Google- ja SoMemarkkinoinnin ja julkaisemme blogijuttuja. Teemme myös valitun linjan mukaista lehti- ja muuta mainontaa. Vuosisopimus, joita rajallinen määrä myynnissä, jotta työn voi tehdä hyvin.

Kustannus alk. 590€+alv/kk., sisältäen mediakustannukset.

KAMPANJAT

Luomme myös mainoskampanjoita ja mainoksia. Yleisimmin ne ovat suoramainoksia, lehti-ilmoituksia, joista jatkoa verkkosivuilla, tai sitten luomme vain sosiaalisessa mediassa jaettavia ja tykättäviä kampanjoita.

MYYMÄLÄSUUNNITTELU

Koska vaimoni Pia on tehnyt sitä H&M:lle, IKEALLE, Lindexille jne. yli 10 vuotta. Suunnittelimme juuri Aurasta aloittavan Boksishop -ketjun myymälän sisustuksen.

VERKKOSIVUT JA SOME

Suunnittelemme ja teemme responsiivisia verkkosivuja WordPressillä, jotka toimivat kaikissa päätelaitteissa.

Olen olemassa -paketti yksinyrittäjille ja freelancereille Verkkosivut alk. 590€+alv. ja tarvittavat palvelut päälle. Lue lisää tästä!

Pienet ja nopeat verkkosivut Yksinkertaisimmissa asiakas lähettää meille haluamansa tekstit ja kuvat ja käytämme 20 vuoden ammattitaitomme tekemällä sivuihin hyvän rakenteen ja taiton. Yleensä työ tehdään viikossa ja kustannukset liikkuvat 800€ – 2000€ välillä.

Keskitason verkkosivut Keskitason projekteissa osallistumme jo sisällönkin tekoon, suunnitteluun ja sen toimintaan. Projektit kestävät yleensä 2-3 viikkoa ja kustantavat 2500€ – 5000€ välillä.

Laajat verkkoprojektit Suurempia projekteja teemme Viidakkorummun nimellä ja ne kestävät monista viikoista kuukausiin sisältäen kaikkea mahdollista. Hintaluokka alkaa 5000€:sta ja venyy jopa 30 000€:oon. Esim. eComGrowth -projekti on jatkunut kaksi vuotta. Teemme sinne koko ajan lisää toimintoja, kirjoitamme artikkeleita jne.