Nyt, kolmannella kerralla annos onnistui täydellisesti. Tämä ruoka on nopeaa tehdä ja vaikeaa hitaasti syödä. Siihen kuuluu:

  • Kebablastuja 350g
  • Vihreitä oliiveja
  • Kokonaisia valkosipuleja chilimausteessa
  • N. 1 dl salsakastiketta (mild-medium-hot, maun mukaan)
  • N. 1 dl oliiviöljyä
  • Yksi kokonainen sipuli
  • Fetakuutioita
  • Jalapenosiivuja
  • Jasmiiniriisiä
  • Soijakastiketta

1. Kebablastut uunivuokaan oliiviöljypedille. 190C kiertoilmauunissa n. 10 minuuttia, tai niin kauan, että ne ovat reunoiltaan sopivan rapeita eikä löysiä.

2. Lisää vuokaan sipulit lohkoina ja desi salsakastiketta. Itse laitoin myös valkosipulit, jalapenot, fetat ja oliivit, mutta osa voi haluta ne ”kylminä on-the-side” – sekoita ja takaisin uuniin 3-4 min.

3. Keitä jasmiiniriisi kypsäksi

4. Truuttaa halutessasi valkosipulimajoneesia päälle ja syö.

P.S. Martin kuuluisa Kuningas-Kebab on nimikkoruuallaan vielä parempi, muttei paljon. Ko. itse tehty pata kustantaa kuitenkin alle 10€, ja siitä syö kaksi ihmistä kaksi päivää. Kunkun kunkku maksaa kuitenkin 10€ kpl!

Pikku Apuri

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.