Mainostoimisto Turku | Tekninen osaaminen on hienoa, mutta liiketoiminnan ymmärrys on kultaakin kalliimpaa

,
Pikku Apuri on edullinen ja kokenut mainostoimisto | ulkoistettu markkinointi

Mainostoimisto Turku | liiketoiminnan ymmärrys: Mainostoimiston teknisissä osaamisissa on vain hienoisia eroja. Lähes kaikki jotka ovat kuitenkin pystyneet toimimaan vuosia menestyksekkäästi, osaavat kyllä taittaa mainoksen ja rakentaa nettisivun. Osa osaa jopa hakukoneoptimoinninkin. Mutta asiakkaalle usein ratkaisevaa onkin ihan muu asia.

Kun aloitin 1990-luvun lopussa “tällä puolella tiskiä” copywriterina, ammatin hienointa oli ja on edelleen se, että saat asiakkaalta kauhean määrän faktaa ja infoa, josta sinun tehtäväsi on sitten suodattaa ymmärrettävä ja tarttuva kokonaisuus. Opit koko ajan suuren määrän erilaisista yrityksistä.

Copywriter tai muu sisällöntuottaja, joka on toiminut ammatissaan yli 20 vuotta, osaa ihan oikeasti skaalan “perseestä perämoottoriin.”

Niinpä väittäisin, kuten kaikissa muissakin ammateissa, että kokemus on kultaakin kalliimpaa. Jokaisen on työssä hyvä osata tekniikka ja ammattinsa salat, mutta:

Liiketoimintaosaamista eri aloista opettaa vain kokemus. Ja vielä tärkeämpää: Vain yrittäjä tietää yrittämisestä.

Siksi kannattaa kokeneelle osaajalle maksaa enemmän kuin nuorelle innokkaalle aloittelijalle. Ja yrittäjän kannattaa mieluusti tilata (kokeneelta) yrittäjältä.

Toki asiakas voi haluta vain teknisen taiton tai yksittäisen nettisivukampanjan. Jos hänellä itsellään on vankka tieto siitä, mitä ja missä mainostaa silloin ei tarvita kalliimpaa kokemusta. Silloin käy vain tekninen osaaja.

Meillä kumpikin hoituu, jos olet vuosisopimusasiakas. Saat kokeneen osaajan todella edullisesti.