Kuvan päätyseinän ikkunan tilalle tulee ovi, josta käynti koko päädyn alueen terassille.

Kuvan päätyseinän ikkunan tilalle tulee ovi, josta käynti koko päädyn alueen terassille.

Aloitamme elokuun alussa maalaistalomme salin remontoinnin ja ulkoterassien rakentamisen. Jos haluat tietää kokemuksista, tulen tänne blogiin kuvin ja tekstein näyttämään mitä kaikkea tuollaiset vaativat.

Saliin on suunnitteilla päätyikkunan tilalle ovi, josta olisi käynti kesäkeittiötilaan, uudelle terassille. Samalla saliin rakennetaan uudet rossipohjaperustukset ja lankkulattia. Myöhemmin on tarkoitus avata puolet välikatosta, eristää salin osa katosta ja tehdä yläkertaan väliseinä. Salin 2. kerrokseen saamme silloin vierasmajoitukseen sopivan parvitilan.

Pikku Apuri

1 reply
  1. umasfi.soderlund.fi
    umasfi.soderlund.fi says:

    Julkisivumuutokselta ja käyttötarkoituksen muutokselta kuulostaa (mikäli muutatte kylmää vinttiä makuutiloiksi, tekstistä ei käy ilmi millainen yläkerta nyt on – asuttu vai kylmä varastotila). Riippuu kunnasta, miten tulkitsevat, minulle on käynyt niin, että toimenpidelupaan tarvittiin yhtä paljon liitteitä ja lausuntoja kuin itse rakennuslupaan. Itse hakemisen ei tarvitse olla helvettiä, kunhan löydätte arkkitehdin, joka sitä tekee jatkuvasti. Meillä ainakin on asiakkaan kannalta sujuva proseduuri, ja lupia on saatu kohtuuajassa.

    Vastaa

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.