Ystävä ja entinen työtuttu kyseli pari kuukautta sitten, voisinko jelppiä erään kokeneen tekijän uutta yritystä. Tehtävänä ainakin logosuunnittelu, responsiivisten verkkosivujen teko sekä Facebook-avaus. Toki olin.

Tavattiin Vuorisen Pekan kanssa, ja kaksi nöyrää perusäijää tultiin toimeen heti loistavasti.

Pekan briiffi oli ytimekäs: ”Firman nimeksi olen kaavaillut Fishing Patrol -nimeä ja en halua mitään siistiä, tyylikästä tai valkoista. Räväkkää sen olla pitää!”.

TÖIHIN!

Päällikölle oma ja oppaille Crew-merkit.

Päällikölle oma ja oppaille Crew-merkit.

Asia selvä. Kaivoin jenkkiläisen Highway Patrol -merkin Googlesta ja kerroin Laasolan Mikolle, että tehdään tuosta ”kalamerkkiversio”. Mikkohan toimitti.

Seuraavaksi valitsin, koska budjetti oli tiukka ja Pikku Apuri antaa aloittaville yrityksille -50% alennuksen, sopivan, responsiivisen WordPress -pohjan ja aloitin työstämään sivuja Pekan tekstien ja kuvien avittamana.

placeit placeit

Sivut valmistuivat ja Facebook-sivutkin avasin. Kytkin sivut Facebookiin kiinni, jotta Pekan verkkosivuilleen julkaisemat tulevat tarjoukset ja artikkelit julkaistaan automaattisesti myös firman Facebook-sivuilla. Ja kävijät voivat toki tilata tarjoukset myös sähköpostiinsa.

Pukkasin Hua Hinin asunnon parvekkeelta saatekirjeen ja linkit Pekalle. Mahtaako osua, kun briiffi kuitenkin oli niin avoin?

”En muuttaisi juuri mitään”, oli vastaus. Toki sivua hieman hiottiin, mutta kerralla maaliin kuitenkin. Koskahan viimeksi, 1998?

Nyt lähetin laskun ja tilasin samalla Revolverin ja Viidakkorummun sakille alustavasti kalastus- ja saunareissun veneellä saaristoon, toukokuun loppupuolelle. Tällaisia mukavia ja ammattitaitoisia yrittäjiä enemmän, kiitos. Käytähän Pekan palvelut hyväksesi!

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.