Aamuinen autokeskustelu oli sellaista läpänheittoa, mitä aamuiset autokeskustelut nyt ovat. Silti en malttanut lopettaa idean ajattelemista pidemmälle:

  • Suomi vanhenee. Ikärakenteemme on täysin väärällään vanhoja mummuja ja pappoja, varsinkin kohtasilleen.
  • Suomi on maantieteellisesti iso, mutta etelään keskittynyt. Pohjoinen autioituu, vain upea luonto jää.
  • Maamme kuntarakennetta ei saada koskaan kuntoon. Nytkin taas ylösnoussut jeesustelu ei etene koskaan, koska kaikki ovat samalla puolella.
  • Vanhusten hoito ja huolto on täysin perseellään. Kukaan vanhus ei tykkää olla nykyhoitolaitoksissa, eikä siellä tykkää olla alimitoitettu henkilökuntakaan.

Ehdotus: Siirretään vanhukset pohjoiseen, kauniin luonnon keskelle viimeisiksi elinvuosikseen. Sinne siirretään myös alaan liittyvät virastot sekä tarvittavat huolto- ja hallintalaitokset.

Veikkaanpa, että hinta per hoitopaikka olisi kohtuu matala, ja ainakin elinympäristö olisi yksi maailman kauneimmista. Ja lisäksi myös omaiset ”joutuisivat” jatkossa lomailemaan kotimaassa, kun pitää mennä edelleen vuosittain katsomaan Terho-pappaa.

Me jäljelle jääneet voimme sitten jatkaa itsemme puurtamista ennenaikaisille sairaslomille ja lataamoihin täällä etelän betoni- ja lasi-suomessa

Ja toki tämä on ihan liian radikaalia kaikille, joten lukekaa idea sitten vaikka aina muodikkaana satiirina.

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.