turun_yrittajat_logo_rgbIsot asiat ovat paitsi monitahoisia, myös hitaasti parannettavissa. Jätän kolmivuotisen (2010-2013) hallituspaikkani Turun Yrittäjissä.

Isäni käski aikoinaan hakea paikkaa, jos haluan asioita muuttaa. Nyt se on tehty ja nähty. Liuta asioita menikin eteenpäin tuolla kaudella. Suurimpana hankinta-asioiden kilpailuttamisen avaaminen.

Yrittäjien hallituksessa jatkaa hienoja ihmisiä parantamassa toimintaedellytyksiä Turun seudulla.

Hitaat muutokset ja kankeat organisaatiot

Muutosvauhti oli vain kaltaiselleni liian hidasta. Tiedän nyt, että poliitikkoakaan minusta ei saa.

Koin jääväni tällaisena nopealiikkeisenä uudistajana yksin. Vanhemmat kollegat tiesivät paremmin etteivät asiat muutu nopeasti.

Organisaationa Yrittäjäjärjestö on kolmiportainen: Ylimpänä Suomen Yrittäjät, joka jakaantuu seutukohtaisiin aluejärjestöihin, jotka puolestaan kunta-/kaupunkikohtaisiin alimpiin kasteihin.

Näin tuon haasteellisena. Aikana, jolloin on perustettu mm. avoin ministeriö -tyyppisiä palveluita, päätöksien vieminen portaita ylöspäin oli itselleni outo. Sitä kannattaisi ehdottomasti suoraviivaistaa. Miksei esim. jokainen yrittäjä voisi halutessaan ehdottaa aloitetta suoraan järjestölle, avoimen ministeriön tapaan?

Erilaiset organisaatiot ovatkin osittain jääneet teknologisen kehityksen jalkoihin. On hyvä tavata ihmisiä kasvokkain, mutta mahdollisuuksia olisi vaikka minkälaisiin ratkaisuihin.

Kiitos

Olen silti kiitollinen mahdollisuudesta tutustua ja nähdä perinteistä hallitustyöskentelyä sekä tietysti mukavia, uusia ihmisiä. Opin paljon.

Kiitos siis toimiston ikihyrrälle Annelle, hyvälle puheenjohtajallemme Penalle sekä kaikille muille hallituskollegoille. Ehkäpä joskus vielä istumme samassa pöydässä?

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.