Helmikuussa etätöihin Rukalle

, ,

Kun kerran on mahdollisuus ja nyt alla vielä nelivetoravuri, niin siirrymme aiempaa ”liikkuvampaan etätyöhön”. Emme ole Pian kanssa paljon Suomea vielä ole kiertäneet, mutta nyt tavoitteeksi on otettu kaikkien kansallispuistojemme kiertäminen. Vasta vajaat 10 kpl:tta kävelty, joten sarkaa riittää.

Aloitetaan niin, että ajamme helmikuun alussa pariksi viikoksi etätöihin kelomökkiin Rukalle. Pysymme erillään muista ja maastohiihdämme sekä vaellamme kansallispuistoissa, kun tuli lumikengätkin hankittua. Hiihtämistä varten monot pitänee vielä hommata käytettyinä, mutta sukset saamme lainaan.

Kun kerran Turusta ilmastonmuutos on vienyt lumet pohjoisempaan, pitää mennä perässä.

Autoonkin tuli taakkatelineet jo hommattua, niin saadaan kamat paremmin kyytiin.

Itse Rukan aktiviteetien lisäksi ihan läheltä löytyvät upeat Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistot. Aamuisin ja iltaisin tietokonehommia (vaikka yhden viikon lomailemme kyllä kokonaan ilman töitä) ja sitten upeaan luontoon. Nyt jo ihan täpinöissämme 🙏❤️

Vaan sitä ennen on kova työrupeama. Meillä ei ole koskaan ollut niin paljon töitä kuin juuri nyt. Upeaa että meihin luotetaan. Kiitos kaikille ja kivaa vuoden alkua!