Fantastinen, lähiruokaa tarjoava ravintola

Käymme harvoin ulkona syömässä. Teemme (mielestämme) kotona parempaa ruokaa kuin mitä valtaosassa ravintoloita on tarjolla. Ja ravintolasyöminen maksaa Suomessa.

Sitä paitsi ruuan tekoa on mukavaa opiskella koko ajan lisää. Itse koitamme erikoistua hyviin, terveellisiin, mutta halpoihin arkiruokiin.

Eilen kuitenkin rakkaat ystävämme (kiitos, kiitos, kiitos A&P) veivät meidät syömään Ravintolalaiva Cindyyn. Kenelläkään ei ollut suuria odotuksia, vaikka tiesimme kyllä, että käyttävät raaka-aineina lähiruokaa, joka on oikeastaan edellytys hyvälle ruualle.

Jokainen söi erilaisen, kolmen aterian (alku-, pää-, ja jälkiruoka) setin, ja kaikki oli suussa sulavasti sihisevän superrrrrrrrrrrhyvää. On mahtavaa yllättyä ja hurmaantua, varsinkin omassa kotikaupungissaan.

Söin:

Alkupalaksi Cindyn saaristolaisleivällä paneroitua Peltola Blue sinihomejuustoa, paahdettua punajuurta ja balsamicosiirappia, L. Pääruuaksi naudan sisäfileepihvin, kastiketta Tannisen savuchilistä ja maalaisranskalaisia L, G. Jälkiruuaksi spelttikrepsejä, vaniljajäätelöä ja Liedon Forestwayn kuusenkerkkäsiirappia VL.

Ja hei ihan oikeasti: Meinasi taju lähteä, niin hyvää se oli. Ja palvelukin oli parempaa kuin ensiluokkaista. Ja last but not least, ruuan ”timing” täydellistä: nopeampaa kuin ns. pikaruokapaikka Hesburgerilla, mutta silti riittävän väljää.

Piti ottaa annoksista kuviakin, mutta en ehtinyt. Lautanen oli nopeasti tällainen.

Bravo Cindy! Menkää ihmiset ja nauttikaa menusta. Saatte vielä hyvän omantunnon tuliaisiksi.

P.S. Jos Cindyn henkilökunta tämän lukee, ja lukeehan se, koska lähetän tämän kiitoksena ja ruusuina, teettäkää silti uudet verkkosivut (vink, vink), sillä niiden laatu ei ruokaa ja palvelua vastaa!

Pikku Apuri