394949_386856758072914_1177279971_nTammisen Juhanista on noussut nopeasti ilmiö Facebookissakin. Firma x avasi hälle tilin ja opetti miten sitä päivitetään. King-Tamihan otti median haltuunsa, ja parissa päivässä haali yli 20 000 tykkääjää.

Tuo on mahdollista vain ”maailman Tammisilta”. Kerro Suomesta viisi yhtä kovaa supliikki- tai esiintyjämestaria, saatika yritystä, jolla olisi yhtä kova ”odotusnäkyvyys”?

Kannattaa ottaa oppia br JT, Lion # 79:n kielellisestä erottuvuudesta. Kumman tekemisiä näistä seuraisit?

1)

Oikein kivaa keskiviikkoa kaikille faneillemme.

2)

Lumia pirisee 8.00- what a great day!! Kuntokoulun ”perussetti” tehty- aineenvaihdunta käyntiin; fb päivitys , sauna, jääkylmä suihku ja hallille(lue Marli Areena) aamujää 10.30; lounas 12.15 (Legenda klubi) 12.45 Grandellin luxusbussi kohti Kouvolaa (kuski Lipponen liekeissä!!) 16.30 mental coaching 10 min Kouvulan hienolla Areenalla ja 18.30 Game 4 !! Aamuteeveessä (Yle); Malkinin häikäisevää taitoa ja Mourinhon karismaa suuren ottalun (ManU-Real Madrid) alla !! Ystäväni Iken ”case” puhuttaa; jumppamaikan logiikalla 2 kysymystä ?
1. Milloin juridiikka on mennyt äänestyspuolelle?- minusta vaaleissa äänestetään!! Jos olen epävarma- en tuomitse!!! Iken ”casen” äänet!!! 2-1; ja mielenkiintoiseksi tekee se, että molemmat (2) vastajännärit NAISIA!!! Se tasa-arvosta tässä yhteiskunnassa!! Kunnallisvaalit Turussa Ike 1672 ääntä ilman centinkään julkista kampanjaa; tunteneet kaikki (1672) Iken 35 vuotta; ”oikeuden” ladyt tutustuneet muutaman tunnin papereihin (sieltä papereista ja ”vastajännärien soittokierroksilta ) sen TOTUUDEN löytää!! Give me a BREAK!!!
Nyt saunaan , kylmä suihku ja back to business!! Kaikille kannattajille Mestis TV auki, vastajännärit ajoissa baariin, siellä aina ystävä löytyy huonoihin hetkiin ja elämän kovuutta on helpompi parkua yhdessä!! Kaikille TAISTELIJOILLE ja heidän upeille leideilleen- HAVE A GREAT DAY !!! Br ; JT, Lion # 79

Pikku Apuri

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.