Apurin hostingpartneri vaihtuu, eli miten se vaikuttaa asiakkaillemme?

Mahtavaa, kun saa 50+ ikäisenäkin uuden oppimisen onnistumisia. Olen viime viikkoina ottanut haltuun erilaisia hostingympäristöjä, webhotellitoimintaa sivujen julkaisuineen, domainohjauksineen jne. Vanha kumppani hinnoitteli itsensä ulos, niin pitää tässäkin ottaa asiat enemmän omiin käsiin. Kyllä sitä oppii kaikenmoista vielä, kun vaan jaksaa säätää ja lukea ohjeita.

Tämä blogijuttu on tarkoitettu ennen kaikkea n. 50 hostingasiakkaallemme.

Sivustonne hosting- ja ylläpitopalvelut ovat olleen Pilvialla, mutta tovi sitten tulleen tiedotteen mukaan Pilvia nostaa hostinghintansa, kun he parantavat hitaiden palvelimiensa nopeutta. Tuo tarkoittaa sitä, että meidän pitää siirtää heiltä parissa kuukaudessa pois yli 40 sivustoa, koska tarjoamamme hinta asiakkaillemme nousisi hurjasti.

Olemme testanneet viimeisen vuoden eri hostingtoimijoita Suomessa ja olemme päätyneet kahteen yritykseen:

Kuopiolaiseen Hostaaniin (https://www.hostaan.fi/yritys/) ja Shellitiin, joka toimii Ulvilassa (https://www.shellit.org/yritys/).

Jos tulette mukaamme, kuukausihintanne sivuston hostingin ja teknisen ylläpidon osalta pysyy samana. Sivuston siirrosta uuteen ympäristöön joudumme veloittamaan 90€ + alv.

Lopputulos on, että päivitämme edelleen WordPress-sivustonne tekniikat puolestanne ja Hostaan tai Shellit hoitavat sivujen hostingin.

Hinta pysyy näin toimien samana kuin ennen, eli 29€/kk vuosimaksuna maksettuna ja 35€/kk kuukausimaksullisena.

  • Jos kuitenkin haluatte jäädä Pilviaan sivujenne kanssa, ilmoita siitä sähköpostilla jari@pikkuapuri.fi. Siinä tapauksessa ette ole enää meidän vaan Pilvian asiakas, koska senkin he ilmoittivat tiedotteessaan 😉
  • Jollet halua jäädä vaan tulet mukaamme, lähestymme teitä kesä-heinäkuussa, kun tarvitsemme teiltä toimia sivujen siirron, domainin ja joissakin tapauksissa jopa sähköpostitilienkin siirtoon.

Terveisin,

Jari Liitola,
Pikku Apuri Oy