Välillä tarvitsemme lisäapua asiakkaidemme sivustorakennukseen sekä Googlen hakusanatutkimuksiin sekä markkinointiin. Vaikka meillä Rani ja minä sivustoja taitammekin, nyt etsimme lisäksi yrittäjää ja/tai yrittäjiä, jotka voisivat meitä moisessa joskus auttaa, kun on oikein kiire. Olet hyvä tekijä, muttei sinulla ehkäpä ole asiakkaita riittävästi.

WordPressin osavaa yrittäjä

Työsi on WordPress -sivuston taittaminen. Annamme sinulle adminoikeudet valmiiseen WP-asennukseen ja lisäksi saat meiltä (tai asiakkaaltamme) graafisia elementtejä, värikoodit, fontit ja tehdyn rakenteen ja tekstit. Joskus saat valmiin leiskan, jonka mukaan tehdä moderni sivusto, joka toimii kaikissa päätelaitteissa. Aikaa saisi kulua 5-8 päivää. CSS-osaaminen lienee siis pakko ja muu koodaustaitokin plussaa.

Käytämme muutamia suosittuja WordPress -teemoja/ järjestelmiä. Joskus eteen voi tulla käsin räätälöintiä tarvitseva sivusto, mutta 99% työstä on valmisjärjestelmäkamaa.

Laskutat työsi meiltä kun se on valmis ja hyväksytty. Sinuun voi luottaa ja luonnollisesti omaat jo hyviä referenssejä osaamisestasi.

Hakusanatutkimuksen ja -markkinoinnin osaava Google-partneri

Pääosin teemme googlemarkkinointia vain vuososopimusasiakkaillemme, mutta usein meiltä kysytään sitä ja tutkimusta muutenkin. Siksi ajattelimme hakea siihenkin hyvän partnerin.

Osaat siis hakusanatutkimuksen sekä adwordsmainonnan salat ja voit näyttää siitä esimerkkejä. Asiakkaamme eivät voi maksaa sinulle tonnia kuukaudessa, joten suostut järkevämpään hintatasoon. Laskutat työsi meiltä kun se on valmis ja hyväksytty tai googlemainonnassa joka kuun lopussa.

Kummassakaan hommassa sinun ei tarvitse olla mestari, riittävän hyväkin taso riittää. Kerro itsestäsi lisää ja lähetä postia Jarille, jari@pikkuapuri.fi.

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.