Kuulen usein, että miten uskallat noin avoimesti kertoa asioistasi? Yksinkertaista: Luovut osasta yksityisyydestäsi tai et luovu. Älä kerro jos rohkeutesi ei riitä, tai et halua muiden tietävän asioistasi. Jos ystävä tekee, sinun ei tosiaan tarvitse!

Olen valintani tehnyt jo kauan sitten. Tiedän kyllä, että jos oikeasti haluaisi pärjätä Suomessa, olisi  ”ikitsemppaava Kokoomuslainen, isänmaallinen ja siisti sekä viisas”. Olen minä välillä niitäkin. Usein en.

Kun en vaan välitä tai kuulu mihinkään puolueeseen, en välitä myöskään enää siitä, mitä asiakkaat minusta henkilökohtaisesti ajattelevat. Todennäköisesti jäisin työtä vaille, mikäli työni olisi vain paikallista. Ihmiset ovat usein hyvinkin pintapuolisia. Ei uskalleta tai viitsitä katsoa ihon alle. Tuomitaan yhdessä.

Me2014

Tiedän hyvin kuuluvani Suomessa pieneen vähemmistöön, luultavasti alle 10% osaan.

Olen liberaali maailmankansalainen, joka on kohdannut vuosien saatossa laajaalta skaalaalta ihmisiä. Kiitos siitä, sillä sieltä ovat tulleet ne suurimmat opit.

En totta vieköön ole parempi. Olen masennukseen taipuvainen ja usein laiska nautiskelija. Saamatonkin. Olen vähemmistö, jota on kautta historian aina pidetty … vähemmistönä. Tunnen sen kyllä, varsinkin liiike-elämän pyörteissä. Kun ei vaan jaksa pitää naamaria enää.

En toivo muuta kuin sitä, että kuunnelkaa joskus sitä, kuka on hiljaisin palavereissa ja ulkona. Arvostakaa kaikkia ihmisiä. Antakaa kaikille sama ihmisarvo. Eläkää elämän ihanuudessa. Itsekin yritän, usein epäonnistuen.

Pikku Apuri

 

 

 

 

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.