Olemme saaneet käsiimme vielä salaiseksi tarkoitettua testimateriaalia VTTT:n, Valtion Tosi Tieteellisestä Tutkimuskeskuksesta. Asiakirjat olivat tallennettuna ovelasti Maktiivialli 3 -nimellä, mutta TTMT, Todellisen Tekniikan Maailman Toimittajamme, sai hakkeroitua ne itselleen.

Oikeistohallituksen Aktiivimalli 3 lanseerataan loppuvuodesta 2018

Musta laite mustassa pipossa on lähes huomaamaton.

Musta laite mustassa pipossa on lähes huomaamaton.

Toteutus on yksinkertaisuudessaan nerokas. YLE-veroa korotetaan sen verran, että jokaiselle kansalaiselle saadaan hankittua edukkaat GoPro Hero -kamerat, joihin on liitettynä pieni verkkolähetin. Kamera asetetaan erikoisvalmisteiseen Valtion Haltian valmistamaan, hengittävään mutta riittävän kireään pipopantaan. Kamera kuvaa aktiivitoimien alla olevaa kansalaista 24/7.

Aktiivimallipalvelimet, johon jokaisen kansalaisen videofeed lähetetään, sijaitsevat Olkiluoto 3:n jätteiden salaisessa loppusijoituspaikassa, jossakin rauhoitetun luonnosuojelualueen alla Pohjois-Suomessa, missä ei ole aktiiviasukkaita, vain passiivijätettä. Palvelimiin on pääsy vain hallituksen jäsenillä, sekä TE-keskuksen upseereilla.

Jos videoista selviää, että kansalainen on ollut passiivinen, häneltä lähtevät tulot. Jos taas selviää, että kyseessä on liika aktiivisuus, kuten esim. monella yrittäjällä, häneltä lähtevät tulot. Te-keskus määrittää oikean aktiivisuusraja-alueen.

”Tämä on selkeästi 2020-luvun, pitkän tähtäimen, mutta lyhyen sulkuaukon ratkaisu. Ei voida enää olettaa, että ihmiseen voi sitä vähääkään luottaa, mihin olemme koko 2000-luvun tottuneet. Panos-tuotos -suhde otetaan lähtödataksi myös määritettäessä tulevia eläkeratkaisuja sekä SoTe -malli nro. 55:n himmeliä, jonka olisi tarkoitus valmistua yhdessä Olkiluodon voimalan kanssa ennen suuria vedenpaisumuksia 2080-luvun alussa.”, kertoi TE-luutnantti Sokea Piste salaisesta lokaatiosta.

0 Vastausta

Kommentoi?

Osallistu ja levitä sanaa.
Osallistu.

Kommentoi?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.